Tips en trucs voor een smakelijke barbecue


  • Zorg voor een schoon rooster, dit is het beste begin van de barbecue!
  • Haal het vlees pas uit de koelkast als het op het vuur moet.
  • Kip en spareribs moeten door en door gaar zijn. Gaar deze producten voor in de oven of magnetron.
  • Bestrijk het rooster en het vlees regelmatg met olie, hierdoor blijft het vlees sappiger.
  • Geef het vlees genoeg tijd om te bruinen, teveel draaien is niet bevorderlijk.
  • Prik bij het draaien niet met een vork in het vlees, gebruik hiervoor een tang.
  • Trek het vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Wacht rustig, het laat vanzelf weer los.
  • Vlees toch aangebrand? Snijd de verbrande delen er af, dit is namelijk niet gezond.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.